Serviezendagen bij kwekerij/tuin de Boschhoeve

Foto: Theo van Liempt

Liefhebbers van (bloemen)serviezen en een sfeervol gedekte tafel komen op 26 en 27 oktober volop aan hun trekken tijdens de serviezendagen bij Kwekerij/tuin de Boschhoeve in Wolfheze.

De grote schuur biedt ruimte aan een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed van ‘De Engelse Serre’ van Tineke serviezendagenvan der Maas.

Serviesgoed

Heel veel vrouwen verzamelen serviesgoed. Soms op kleur, soms op thema en soms lekker alles door elkaar.

Het mixen van oud en nieuw serviesgoed, gecombineerd met passende tafelkleden, servetten, placemats, glaswerk, bestek en tafelverlichting zorgt ervoor dat hetzelfde servies er bij iedereen weer compleet anders uit gaat zien.

De grote schuur biedt een passende achtergrond want de tafels worden ook nog eens aangekleed met passende boeketten, kransen en herfstbloemwerk van de tuinvrouw(en)  van de Boschhoeve.

Er is veel keus uit botanische serviezen, het Sarah’s Garden servies van Wedgwood, jachtservies en serviezen voor de feestdagen.

serviezendagenFeestelijke gedekte tafel

Geheel complete serviezen zijn er te vinden voor je feestelijke gedekte tafel of een high tea, maar ook losse onderdelen zijn te koop. Daarmee kun je zelfs een nieuwe draai geven aan je eigen servies. Want een originele mix van diverse soorten servies is helemaal van deze tijd.

Elke tafel kan bovendien worden aangekleed met tafellakens, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars en kannen vol bloemen.
Verder kun je in de schuur rondsnuffelen tussen Franse brocante, aangevuld met nazomerkransen en herfstbloemwerk.

Oude bollen- en veilingkisten, houten opbergkisten en metalen gereedschapskisten zijn eveneens in diverse modellen verkrijgbaar. Het mooie Sneeboer gereedschap en de groente-, kruiden- en bloemenzaden zijn opnieuw aangevuld.

De theeschenkerij biedt koffie of thee met wat lekkers.

Op 26 en 27 oktober van 10:00 t/m 17:00 uur, toegang en parkeren gratis.

'
article
42028
Serviezendagen bij kwekerij/tuin de Boschhoeve
Liefhebbers van (bloemen)serviezen en een sfeervol gedekte tafel komen op 26 en 27 oktober volop
https://renkum.nieuws.nl/natuur/42028/serviezendagen-bij-kwekerij-tuin-de-boschhoeve/
2018-10-12T08:42:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/10/11221809/58-Tableware-Gardenflowers-2-IMG_4698.jpg
Kwekerij/tuin De Boschhoeve, Renkum.Nieuws, Serviezendagen, Wolfheze
Natuur, Uit