Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

Wie van zomerbloemen houdt mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!

De allermooiste bloemen voor boeketten

zomerbloemenfestijnHoogzomer is de beste tijd voor een bezoek aan de pluktuin van de Boschhoeve. Er is volop keuze uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s.

Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken. Of je nu gaat voor een boeket op kleur of juist alle kleuren door elkaar, er valt heel wat te kiezen.

Hoog zomer is ook de tijd voor gladiolen. Op het erf kun je een eigen gladiolenboeket samenstellen in heel veel kleuren. Wie kiezen moeilijk vindt kan een kant en klaar boeket uitzoeken bij tuinvrouw Anke Pols.

Inspiratie opdoen

De tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De grote borders en de siermoestuin bieden volop inspiratie voor een (her)inrichting van de eigen tuin. De kwekerij biedt een aantrekkelijk en uitgebreid assortiment vaste planten en volop bloeiende dahliaplanten van goede kwaliteit.

De grote schuur nodigt uit tot snuffelen en de theeschenkerij verwent bezoekers met koffie en thee met zoete lekkernijen of een hartige lunch.

Het Zomerbloemenfestijn op 2 , 3, 9 en 10 augustus is geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze, Tel. 026 – 4821231 boschhoeve.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0