Kom genieten van alles wat bos en veld ons biedt op de Wildfair

Foto: Campman

In het jaar van haar 165-jarig bestaan organiseert restaurant Campman alweer de vijfde editie van deze kleinschalige jachtbeurs op de Veluwe tussen Renkum en Wageningen.

Er is van alles te doen, te zien én uiteraard te proeven voor zowel jong als oud op zondag 13 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Culinair

Op de Wildfair kunnen bezoekers tegen betaling met muntjes genieten van allerlei culinaire lekkernijen; wild, wijnen, bockbieren en het onversmadelijke varken aan het spit. Daarnaast worden er tal van lifestyle producten voor binnen en buiten gepresenteerd. Kleding, schoenen, accessoires en hebbedingen voor jagers, struiners, wandelaars en honden.

Een valkenier, een wilgentenen vlechter en een lokvogelspecialist demonstreren en vertellen over hun ambacht. Er is een heuse luchtbuksschiettent waarin jong en oud zijn of haar trefzekerheid kan meten. Een jachthoornblazersensemble zal de hele dag acte de présence geven. Voorjagers geven demonstraties met verschillende soorten jachthonden, ook kunt u deelnemen met uw eigen jachthond.

Auto’s, bos-, tuin- en parkmachines, boomverzorging, timmerwerk enzovoort Bekende maar ook nieuwe standhouders zullen aanwezig zijn. Alles wat mensen nog niet weten over jagen en jachthonden kunnen ze op de Wildfair te weten komen.

Kijk voor de volledige lijst deelnemers op de website van restaurant Campman. Traditiegetrouw openen ze om 11:00 uur met jachthoorngeschal van De Berkenhorst Blazers.

Neem je jachthoorn mee en blaas mee!

Zie ook: De Veluwezoom In Beeld maakte vorig jaar opnamen van de 4e Wildfair van Campman