Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Ad van Liempt

Wie van zomerbloemen houdt mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen! Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten.

Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

Inspiratie opdoen

ZomerbloemenfestijnDe tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De vele borders en de siermoestuin bieden volop inspiratie en de kwekerij biedt een uitgebreid assortiment vaste planten.

De grote schuur met kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten en (kraam)cadeautjes nodigt uit tot snuffelen. Een aansluitend kunnen bezoekers genieten van een kop koffie of thee met zoet of hartig lekkers.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus en het weekend daarna op 7 en 8 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve, Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden