De Blauwe Bever vaart naar de Palmerswaard vanaf Wageningen

Foto: Stichting Rijnoevervaarten

Vanaf ’t Stek in Wageningen vaart het safarischip over de Rijn, waarbij de gids allerlei interessante zaken vertelt over het aanliggende landschap en de natuurterreinen.

Vanaf het schip heeft de passagier een prachtig zicht op het stadje Rhenen met zijn karakteristieke Cuneratoren.

Palmerswaard

Natuurgebied Palmerswaard ligt ten westen van Rhenen en is in 2016 opnieuw ingericht. Hier gaat men aan land en wordt met de gids de ontwikkeling van de natuur in dit zeer diverse gebied, waar water een belangrijke rol speelt, verkend. Er is een nevengeul gegraven, er zijn plassen ontstaan door vroegere kleiwinning en er is de Rijn. De gids vertelt over de aanwezige bosschages en zeldzame plantensoorten. De bever is hier actief en er zijn verschillende sporen van dit dier waar te nemen.

Prijs om mee te varen is 19,50 euro voor volwassenen, 9,00 euro voor kinderen 5 t/m 12 jaar en 5 euro voor kinderen t/m 4 jaar. Voor meer informatie en/of reserveren zie: deblauwebever.nl.

Vrijdag 20 augustus, Grebbedijk 57, 6702 PB Waageningen, vertrek 14:00 uur, terugkomst 17:00 uur.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen