Lezing: Over het landschap van het Renkums Beekdal

Foto: Renkum.Nieuws

Renkum – Een landschap is meer dan een verzameling mooie plekjes, doorkijkjes en vergezichten. Landschappen vertellen een verhaal, of beter gezegd verschillende verhalen.

Een Groot Verhaal, over hoe het in een ver verleden is ontstaan, en vele kleine verhalen over wat de mens ermee heeft gedaan.

Verhalen

Als je die verhalen kent ga je anders kijken en kan je meer zien. Dan beleef je het landschap intenser. Maar een landschap moet je leren lezen, want “Je gaat het pas zien als je het door hebt!”. Wim Braakhekke schreef eerder al eens een kort verhaal Over de verhalen van het landschap. Tijdens de lezing zal hij uitgebreider ingaan op de verhalen van het Renkums Beekdal: Hoe is het ontstaan? Wat heeft de mens ermee gedaan? Waar zie je dat nog aan?

  • Titel: Over het landschap van het Renkums Beekdal
  • Spreker: Wim Braakhekke (Stichting Renkums Beekdal)
  • Plaats:            Boscafé ‘De Beken’, Nieuwe Keijenbergseweg 174, 6871 VZ Renkum
  • Datum:           Donderdag 21 oktober 2021
  • Aanvang:        19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur
  • Kosten:           €5,00 voor toegang en koffie/thee (betalen bij online aanmelden)
  • Aanmelden :  Is verplicht: Klik op Aanmelden en Betalen. Zoek in de Activiteitenkalender de juiste datum en activiteit en klik op de activiteit. Als er nog plaats is kunt u uw deelname toevoegen en betalen.

CORONA:  Een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs zijn verplicht

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].