Opnieuw tropische temperaturen in aantocht

Foto: Daniel Sampaioneto, pixabay

Het wordt opnieuw zeer warm. Dit weekend schijnt de zon weer flink en gaan de temperaturen als een speer omhoog, meldt Weeronline vrijdag. Zondag kan het lokaal zelfs weer tropisch warm worden.

Vrijdag lag de maximumtemperatuur nog tussen de 21 graden (op de stranden) en 24 graden (in het zuiden). Zaterdagochtend zijn er nog wel enkele wolkenvelden, maar al snel wordt het vrij zonnig. ’s Middags komen nog wat stapelwolken tot ontwikkeling, voorspelt Weeronline. Regionaal wordt het zomers warm met 25 tot 27 graden in het zuiden en midden van het land, in het noorden wordt het met 23 graden wat koeler.

Kwik omhoog

Zondag loopt de temperatuur verder op en kan het kwik vooral in Zeeuws-Vlaanderen, Brabant en Limburg lokaal 32 graden aantikken, waarmee het regionaal toch weer tropisch warm zal zijn. Op de stranden wordt het door wind van zee iets minder warm, met 25 tot 27 graden. Zondagavond kan in het zuiden een heel lokale onweersbui ontstaan.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen