Lezing orthomoleculaire therapie bij Mama Vita Oosterbeek

Foto: Stichting Mama Vita

Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen.

De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Balans

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten over je gezondheid ontstaan.

Orthomoleculair therapeut Jeroen de Haas heeft naast een algemene medische scholing, orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Tevens is Jeroen voorzitter van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG), de beroepsvereniging met 400 aansloten artsen en therapeuten. Hij heeft diverse keren bij Mama Vita presentaties gegeven.

Speciaal voor Mama Vita Regio Oosterbeek e.o. komt Jeroen maandagavond 17 oktober naar Oosterbeek. In een lezing komt hij vertellen over hoe voeding van invloed is op je leven en dat van je kinderen. Hij neemt je mee in de laatste actuele inzichten en ervaringen.

De kosten

Bij aanmelding en registratie vooraf is de toegang EUR 4,-.  en de toegang op de avond zelf is EUR 5,-. (contant betalen). Voor leden van Mama Vita is de toegang gratis. De lezing is in zalencentrum Lebret aan de Lebretweg 51 in Oosterbeek. Het begint om 19:30 en eindigt om 22:00 uur.

Wel graag even aanmelden via: [email protected].

Lees ook: Mama Vita voor en door moeders van kinderen met autisme

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen