De manager van MFC Doelum is Astrid de Bondt geworden

Foto: MFC Doelum

Woensdag 01 maart is tijdens overleg met alle toekomstige gebruikers van het MFC Doelum de benoeming van Astrid de Bondt als manager door haar en het bestuur bekrachtigd.

De overeenkomst werd door Astrid en Jos Buijs met een brede glimlach getekend.

Goeie start

In de komende maanden zal Astrid samen met bestuur en de gebruikers alle voorbereidingen ter hand nemen die nodig zijn om een goede start van het multifunctioneel centrum Doelum mogelijk te maken.

“De aanstelling van de manager, een paar maanden voor de opening past helemaal in de planning. Er is nog veel werk te doen en Astrid wordt het nieuwe gezicht van Doelum”  aldus Jos Buijs, voorzitter van het bestuur.

Ervaring

Het bestuur is verheugd met de aanstelling van Astrid en heeft er alle vertrouwen in dat zij op een inspirerende en gedegen wijze de verdere voorbereidingen zal aanpakken.

Astrid  heeft met vele facetten van deze functie reeds ervaring en beschikt daarmee over de juiste eigenschappen. Zij heeft ervaring in de horeca, evenementen en, erg belangrijk voor Doelum, aantoonbare ervaring in het verbinden van mensen.

Doelum is het nieuwe multifunctioneel centrum dat momenteel in aanbouw is, naast en achter de huidige accommodatie de Rijnkom te Renkum. Het gebouw zal, naar verwachting in de zomer van 2017 worden opgeleverd.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen