Wie is de allergrootste opschoonheld van Doorwerth?

Foto: Poort van Doowerth

Ook in Doorwerth hebben ze last van zwerfafval in de straten. We kunnen echter met z’n allen een steentje bijdragen om de wijken er netjes uit te laten zien.

Zaterdag 25 maart is er weer de landelijke Opschoondag en de Poort van Doorwerth is benieuwd of er grote Opschoonhelden zijn onder de jongere inwoners van het dorp. Ben jij die grote held?

Doe dan mee!

Inschrijven voor de wedstrijd kan alleen of als groepje in de Poort van Doorwerth.Iedere deelnemer ontvangt een schoonmaakpakketje met onder andere een paar handschoenen.

Je kiest vervolgens een stuk uit dat je gaat opschonen en terwijl je daarmee bezig bent maakt je een paar leuke foto’s. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de straat waarin je woont, de speeltuin in de buurt of rond het gebouw van je vereniging.

Foto

Wanneer je klaar bent stuur je de foto’s onder vermelding van je naam naar de Poort van Doorwerth zodat zij ze kunnen verzamelen voor de presentatie op zondag. De jury gaat uit de inzendingen vervolgens de Opschoonheld van Doorwerth kiezen.

Zondag de 26e zullen wij tijdens Op Zondag Open de winnaar bekend maken en de wisselbeker uitreiken. STUDIO- Face-IT maakt vervolgens een mooie foto van de winnaar welke het gehele jaar in de Poort zal komen te hangen.

Doe je mee?? Geef je dan op voor 24 maart a.s. bij de Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2, Doorwerth – 026 3333994.

 

[email protected]www.facebook.com/dorpshuisdepoort

Foto’s: https://www.facebook.com/studiofaceitnl/