Gezellige Ladies Night bij Hart for Her in de Dorpsstraat van Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Het gaat goed met de sportclub Hart for Her in Renkum. Tijd voor een heuse Ladies Night, vindt eigenaresse Ilse van Dreven

Sinds de sportclub voor vrouwen in oktober vorig jaar haar deuren opende in de Dorpsstraat van Renkum hebben veel vrouwen de weg er naar toe gevonden.

For Her

ladies nightHet was niet moeilijk ondernemers te vinden die mee wilden doen met de Ladies Night. Ilse doet altijd haar boodschappen in het dorp en vele kennen haar dan ook.

“Er zijn sieraden, kleding, schoonheidsproducten, massage, leuke spulletjes voor in huis, van alles! Ik wilde graag een avond waarin alle dingen die wij vrouwen leuk en belangrijk vinden zijn verenigd en dat is behoorlijk goed gelukt.”

Alles gericht op gezond, sportief, ontspanning en plezier. “Juist,” lacht Ilse, “zoals de drie F’s: fun, friendship en feelgoed bij Hart for Her centraal staan.”

Voor vrouwen

Afvallen, fitter worden of werken aan je figuur. Bij hart for her kunnen vrouwen een effectieve work-out doen, ieder op haar eigen niveau. De formule van hart for her is gebaseerd op het plezier dat bewegen, sport en of fitness je kan geven, de prettige sfeer en niet onbelangrijk: het gezonde, fitte gevoel.

Lekker in je vel, je goed voelen over jezelf, daar gaat het om bij hart for her. Lekker bewegen in een prettige omgeving, omringd door vrouwen die hetzelfde doel hebben

Ontspannen sporten zonder jezelf in allerlei bochten te wringen, fijn. De apparaten werken hydraulisch en zijn eenvoudig te bedienen. Je bepaalt zelf hoe groot de weerstand is, versterkt daarmee de spieren en ook je conditie verbetert.

ladies nightEn spierpijn? Je voelt je spieren heus wel tijdens de 30 minuten durende workout maar spierpijn hou je er niet aan over.

Andere sporten richten zich veelal op afvallen en calorieën verbranden. “Daar is op zich niets mis mee, maar je versterkt er je spieren niet mee. Dat is vooral belangrijk als je ouder wordt en je spiermassa vanzelf begint af te nemen. Train je juist de spieren dan word je, of blijf je, niet alleen sterk, je vetpercentage daalt ook. Je valt dan wellicht niet veel af in kilo’s maar wel in centimeters en daarmee wordt alles een stukje strakker en kan het kledingmaten opleveren.”

Vet weegt minder dan spieren maar spieren hebben minder volume dan vet. Ruil je vet om voor spieren, dan kan je weegschaal nog steeds hetzelfde aangeven maar zie je er toch afgeslankt uit. Iets waar het feitelijk omdraait. Naast het sporten kunnen de dames ook bij voedselcoach Bianca Gerritsen terecht voor een goeie begeleiding tijdens het proces van afvallen..

Ladies Night

De Ladies Night is donderdagavond 6 april. Tevens een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in de sportschool. Ilse is natuurlijk aanwezig om de vragen die je hebt te beantwoorden en als je wil, kun je, je meteen inschrijven voor een gratis proefles of gebruik maken van de actie: vijf weken onbeperkt trainen voor €49,-.

Hart for Her vind je op de Dorpsstraat 14 in Renkum en is te bereiken via telefoonnummer 0317-357005 of 06-28540445 en [email protected]. In het weekend zijn ze gesloten maar zijn verder iedere ochtend open en daarnaast de maandag, woensdag en donderdagavond. De precieze openingstijden vind je hier.

Ladies Night