De vrolijkste tijd van het jaar is begonnen: de Lente!

Foto: Renkum Nieuws

Bij de lente hoort Pasen. Tijd voor eieren, ze verstoppen, zoeken en natuurlijk chocolade, wel of niet in ei-vorm. Bij koffie- en theespecialist Beleef in Renkum vind je heerlijke chocolade in allerlei vormen.

De winkel aan de Dorpsstraat is leuk en vrolijk versierd in de paas- en lentesfeer en op terras is het deze lente goed vertoeven.

Koffie met een chocolaatje

In de huiselijke warme sfeer van de winkel kun je lekker genieten van een bijzondere koffie of thee met iets lekkers. Zij hebben meer dan honderd losse theesoorten en tien heel bijzondere koffiemelanges. Voor Beleef is ieder seizoen bijzonder en dat verteld de winkel door haar uitstraling.

De winkel is nu helemaal in Paassfeer met heerlijke chocolade en bonbons en dat maakt toch iedereen blij. Op de nieuwe lunchkaart staan de heerlijkste broodjes van een Beleef bol uit de oven, tot een ambachtelijk afgebakken broodje met huisgemaakte tonijnsalade en nog veel meer lekkers, zowel zoet als hartig.

De White chocolate Cheesecake met Saltycaramel is toch wel dé topper die moet je echt proeven.

Feestje?

Heb je iets te vieren? Misschien ben je rond de Pasen wel jarig. En wie heeft er geen hartstikke leuk (kinder)feestje met een workshop chocolade of koekjes maken? Daarnaast organiseert Beleef ook catering op locatie, Babyshowers en High Tea’s.

Tijdens de lekker gezond weken bij Beleef, hebben ze ook Biologische Yoghurt met Granola, Carrotcake met Lemoncream en Suikervrije Oat Muffins op het menu staan.

Je vind Koffie- en Theespeciaalzaak Beleef aan de Dorpsstraat 23 in Renkum.