Buurtvolleybaltoernooi bij Nuovo in Doorwerth, wie doet er mee

Foto: Kees Pieters

Voor de vierde keer organiseert Volleybalvereniging Nuovo het buurtvolleybaltoernooi, voor iedereen in de gemeente Renkum. Op vrijdagavond 21 april wordt het zaalseizoen feestelijk afgesloten met het toernooi.

Doe ook mee met een team uit je buurt, vriendengroep, familie of bedrijf en schrijf je in!

Speelplezier

Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. In een team mogen maximaal 2 actief spelende volleyballers zitten; zo blijft het ook voor minder geoefende spelers leuk om mee te doen. Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid en speelplezier staat voorop.

Mocht het niet lukken om een heel team te vinden dan kun je dat doorgeven. Misschien kunnen zij nog iets betekenen.

Het toernooi is in de sporthal van Doorwerth en is van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur. Deelname is gratis. Voor deelnemers aan het toernooi geldt dat ze vanaf het buurtvolleybaltoernooi tot het einde van het zaalseizoen (begin juni) gratis mogen meetrainen bij Nuovo.

Meedoen?

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 17 april door een mail te sturen aan [email protected] met de naam van het team en de contactgegevens (mail/telefoonnummer) of via het formulier op de website: http://www.nuovovolleybal.nl/zaaltoernooien.html.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel of mail met Désirée Post, t (06) 25365097, e-mail [email protected]

Lees ook: