Soja-allergiewaarschuwing voor Quaranta nougat van Albert Heijn

Foto: Albert Heijn

Er is een verpakkingsfout gemaakt bij het verpakken van Quaranta nougat. Dit product is verkocht bij Albert Heijn sinds 3 april 2017.

De verpakkingen Zachte nougat met bessen bevatten een ander product, namelijk Zachte nougat met pure chocolade en oranje schillen.

Soja

Door de fout bij het verpakkingen staat de allergeen SOJA niet vermeld. Het product bevat namelijk nu wel soja, en is dus niet geschikt voor mensen met een allergie voor soja.

Het product is te herkennen aan streepjescode 8 009650 065904 met houdbaarheidsdatum 03/2019 en lotnummer 170317.

Als je dit product gekocht hebt, en je kunt dit niet eten, dan kun je het terugbrengen naar de winkel waar je het gekocht hebt. Het aankoopbedrag krijgt je retour. Je kunt het product ook terugsturen naar de importeur:

Rosenberg Import BV
Vijfhuizenberg 173
4708AJ Roosendaal

Allergie

Het product is voor mensen zonder soja-allergie gewoon te eten. Heb je wel allergische klachten gekregen na het eten van het product, dan kun je het beste contact opnemen met je huisarts.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kun je contact opnemen met Rosenberg Import via telefoonnummer 00 – 32 – 4775 800 02 (internationaal gesprekstarief België).

quaranta nougat

Bron: Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, Albert Heijn, 8 april 2017