Royal Sunday Playbackshow in de Poort van Doorwerth

Foto: Poort van Doorwerth

Tijdens de OZO: Op Zondag Open organiseren ze in de Poort van Doorwerth deze maand een playbackshow voor alle leeftijden. De Royal Sunday Playbackshow!

De jury zal iedereen beoordelen op uiterlijk en uitvoering om zo uiteindelijk aan het eind van de dag een winnaar te kunnen aanwijzen.

Meedoen

Gedurende de playbackshow zijn er diverse spelletjes, kunnen kinderen een stifttatoeage laten zetten en kan je genieten van de show aan de bar of bij mooi weer op het gezellige terras.

Meedoen kan alleen, maar natuurlijk ook in een groepje. Geef je dan nu snel op voor 20 april via [email protected] en vermeldt in je mail je naam, telefoonnummer, leeftijd en de artiest die je gaat doen. Daag je vrienden uit en ga voor die titel!

Belangrijk: woensdag 26 april is de laatste dag dat je een digitaal muziekbestand kan inleveren! Dit in verband met de voorbereidingen.

Live muziek gezocht:

Speel jij op een instrument of in een bandje en zou jij vrijwillig de muziek tussendoor willen verzorgen, of ben jij een dj (evt. met apparatuur) die dit kan? Mail dan even je gegevens door naar ons zodat we contact op kunnen nemen. Wij zoeken tevens ook iemand die dit eventueel wel vaker vrijwillig zou willen doen bij ons in de Poort van Doorwerth.

Op Zondag Open Royal Sunday  is van 13.00 tot 17.00u in en rondom Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2 in Doorwerth

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen