De Poort van Doorwerth bestaat binnenkort 40 jaar

Foto: Poort van Doorwerth

Binnenkort is de Poort van Doorwerth al 40 jaar aanwezig in het centrum van Doorwerth. Dat wordt gevierd met een reünie en alle oud-medewerkers en bezoekers zijn welkom!

Dinsdag 23 mei wordt het gevierd tussen 14.00 en 16.00 uur. Kom je ook?

Veel gebeurd

In de loop der jaren is er een hoop gebeurd in zowel het welzijns- en buurtwerk als in het buurthuis. Als een van de laatste ontwikkelingen de overgang van Solidez naar de Stichting Poort van Doorwerth waardoor het buurthuis nu een zelfstandig burgerinitiatief is gedragen door enkel vrijwilligers.

Ondanks al deze veranderingen zijn er vrijwilligers gebleven die zich altijd hebben ingezet voor het buurthuis met heel hun hart. Sommigen al vanaf het begin.

Op zoek

De Poort is daarom op zoek naar alle (oud)vrijwilligers en (oud)bezoekers en wil iedereen graag uitnodigen om dit jubileum samen te vieren met een drankje aan de nieuwe bar.

Mocht je overigens nog oud beeldmateriaal hebben van het dorpshuis dat zij mogelijk niet in de archieven hebben zitten dan ontvangen zij dat graag via de mail [email protected]. Vermeld wel graag de datum en/of het jaar van het beeldmateriaal!

40 jaar