Nelli Cooman opent Connected Dream benefietfeest in Oosterbeek

Nelli (links) NK 100 meter 1986
Foto: Rob-Bogaerts-Anefo-wikimedia

Ambassadeur Nelli Cooman van Stichting Roparun opent donderdag 13 april het benefietfeest van het Oosterbeeks-Arnhems team Connected Dream dat aan de Roparun meedoet.

Nelli Cooman werd tijdens haar atletiekloopbaan 2 keer wereldkampioene, 6 keer Europees kampioene en 15 keer Nederlands kampioene.

Roparun

Zij draagt de Roparun een warm hart toe. De Roparun is een groots opgezette estafetteloop. Die gaat vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij zo’n 50 uur continu wordt hardgelopen, dus ook ’s nachts.

Gedurende de benefietavond wordt een bijzondere promotiefilm vertoond waarin team Connected Dream al trainend op bezoek gaat bij drie kankerpatiënten. De filmmakers van Portretnet Mediaproductions laten op indringende wijze in twee minuten zien wat de kern van de Roparun is.

Vriendengroep

“Het wordt een onvergetelijke avond om het leven te vieren én om geld op te halen. Dat is de gedachte achter de Connected Dream Party” , zegt Titia Kroep namens het Oosterbeeks-Arnhems team dat met Pinksteren deelneemt aan de 26e Roparun.

“Met onze vriendengroep willen we een sportieve prestatie leveren en dat aangrijpen om zo veel mogelijk geld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.”

Nobody is Perfect

Onderdeel van het benefietfeest is een veiling waarvoor unieke items ter beschikking zijn gesteld. Het kunstwerk Nobody is Perfect van de Renkumse kunstenaar Albert Ziëck is één van de veilingitems.

“Dit werk zó toepasselijk: niets is volmaakt. Accepteer dat met elkaar, of je nou gezond of ziek bent, je moet het leven zelf maken.” zegt Ziëck, “Het is zo waardevol als je je medemens kan helpen in een zware periode. Rijkdom zit in je hart en niet in je kontzak.”

De opbrengst van de veiling en feestavond komen via Connected Dream helemaal ten goede aan de goede doelen van Stichting Roparun. De avond is volledig uitverkocht.

Meer info via de website www.connecteddream.nl over de Roparun en alle acties en sponsormogelijkheden.