Twee gezellige voorjaarsmarkten in De Molenberg én Het Beekdal

De Molenberg 2016
De Molenberg 2016
Foto: Vilente

Medewerkers en vrijwilligers van Vilente organiseren zaterdag 13 mei een gezellige voorjaarsmarkt in De Molenberg te Oosterbeek en Het Beekdal in Heelsum.

Met een plantjesmarkt, leuke cadeaus, een rommelmarkt en loterij met mooie prijzen, hopen de woonzorgcentra op een mooie opbrengst die ten goede komt aan de bewoners.

De markt is traditioneel vlak voor Moederdag, zodat bezoekers alvast een leuk cadeautje op de kop kunnen tikken. In beide woonzorgcentra staat de koffie klaar, met veel lekkers erbij.

De Molenberg

In De Molenberg is er een gezellige rommelmarkt, kraampjes met leuke cadeaus en ook ScholtenMode is aanwezig met schoenen en ondermode. In de loterij zijn mooie prijzen te winnen.

“De hoofdprijs is een diner voor twee, aangeboden door restaurant De Oude Herbergh”, vertelt Mirjam van Spanje, medewerker van De Molenberg. “Ook andere Oosterbeekse winkeliers stellen mooie prijzen ter beschikking. Loten zijn verkrijgbaar in de buurtsuper van De Molenberg van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 13.30 en op de markt zelf.”

Voorjaarsmarkt De Molenberg, Molenberg 2, Oosterbeek. 13 Mei, van 10.00 tot 15.00 uur

Het Beekdal 

In Het Beekdal organiseren medewerkers en vrijwilligers naast een rommelmarkt ook een fleurige plantjesmarkt.

“De plantjesmarkt wordt altijd druk bezocht in Het Beekdal”, zegt medewerker Lorissa Vermeer. “Ook zijn er kraampjes met zelfgemaakte cadeautjes, zoals handwerk.”

Voorjaarsmarkt Het Beekdal, Utrechtseweg 60, Heelsum. 13 Mei van 11.00 tot 15.00 uur

Premieplan Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt de opbrengst van de markt in De Molenberg. Zij organiseren hiermee een barbecuefeest voor de bewoners.

In Het Beekdal gebruiken ze de opbrengst voor gezellige decoraties ten behoeve van de nieuwbouw die in juni in gebruik wordt genomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen