Demonstratie Sportvereniging Kracht en Vriendschap

Foto: Kracht en Vriendschap

Met een sponsordemonstratie wil Sport Vereniging Kracht en Vriendschap (SVKV) geld ophalen voor danskleding, turnblokken en nieuw materiaal voor in het nieuwe MFC Doelum.

Alle 250 leden van SVKV geven een demonstratie op zaterdag 20 mei van 18.00 tot 20.00 uur in de Rijnkom.

Plezier

Hiermee willen ze naast geld ophalen laten zien wat SVKV te bieden heeft en waarvoor ze het hele jaar met veel plezier trainen. Iedereen is welkom om te komen kijken. Licht, geluid en muziek wordt verzorgd door Willemsen Stage Management. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd maar vol=vol.

SVKV is een vereniging voor jong en oud. Voor de jongste leden bieden ze ouder en kind gym maar ze bieden ook Gym, Turnen, Stoere jongensgym, Acro gymnastiek en Dans. Voor volwassenen bieden ze Keep fit en als enige vereniging in de omgeving Dames turnen.

Selectie

Talentvolle en gedreven leden kunnen gevraagd worden voor de selectie groepen Turnen, Acro gymnastiek en Dans. Deze groepen nemen deel aan wedstrijden, via plaatsingswedstrijden kunnen ze zich plaatsen voor de regionale en landelijke finales.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken in de les of bij de sponsordemonstratie.

Voor meer informatie of als je hen wil sponsoren d.m.v. reclame op de website kun je contact opnemen met [email protected] via de website svkv.nl of via hun Facebook.