Mega-gezellige Sing-a-Long van Renkum Leeft in het centrum

Foto: Renkum Nieuws

Nadat Renkum Proeft vrijdag aan het begin van de avond succesvol was afgesloten, was het verzamelen op het Dorpsplein van Renkum voor de Sing-a-Long.

Drie televisieschermen vertoonden de teksten en onder leiding van Dennis van de Peppel was het zingen geblazen.

Verzoekjes

En gezongen werd er. Niet alleen door de mensen die na het proeven bleven hangen, ook ondernemers die hun winkel hadden gesloten lieten zich van een andere, en bovendien, leuke kant zien. Eigenlijk was alleen Geert van lunchroom Luzona nog aan het werk, maar dat was zo te zien ook geen straf.

De kinderen vonden dat gezang niet echt een succes,maar die vermaakten zich weer prima op het springkussen dat de PLUS supermarkt had laten staan. Eén klein blond meisje huppelde weer wél vrolijk tussen de dansende mensen heen, zij vond het geweldig.

Renkum Leeft was door de Sangria heen maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het Happy Hour wat afgekondigd werd.

Verzoekjes

Microfoons werden van hand tot hand gegeven of voor een gezicht gehouden van iemand die luidkeels stond mee te zingen. Bij Dennis werden verzoekjes ingediend waarbij sommigen de microfoon even toe-eigenden om hun eigen verzoekje mee te zingen. Toch wat verborgen nachtegaaltjes die Renkum huisvest.

De muziek varieerde, van Engelstalige klassiekers als ‘Dancing Queen’ van ABBA, tot het ‘Bestel Mar’ van Rowwen Heze of het ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. Maar ook het Duitse ‘Du’ van Peter Maffay bracht ongekende zang én danstalenten naar voren.

Het bleef nog lang, heel erg gezellig op het Dorpsplein!

(ps: meer foto’s te zien bij Gert Budding)

sing-a-long

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen