Introductiecursus volksdansen op wereldmuziek in Oosterbeek

Foto: Tarantella

Dansen houdt je lichaam en geest vitaal. De bijna 50 leden van Tarantella volksdansen iedere woensdag met veel plezier op muziek uit diverse landen.

Dit jaar gaan ze in de zomerstop door met een introductiecursus.

Tarantella

De Tarantella is een Italiaanse dans en de naam van een internationale volksdansvereniging in Oosterbeek met ongeveer 40 leden, in leeftijd variërend van 35 tot 70 jaar.

De avondgroep danst onder deskundige leiding van Anke Meijer pittige traditionele èn moderne dansen uit diverse landen verspreid over de hele wereld. De middaggroep danst een gevarieerd programma onder bezielende leiding van Marja Vrind.

Een danspartner is bij internationaal dansen niet nodig en ook beginners zijn van harte welkom. Omdat er veel kringdansen gedaan worden leer je samen snel het gevoel voor de maat en de muziek. Kleding waarin je je goed kunt bewegen en stevige schoenen met een niet te gladde zool zijn aanbevolen.

Introductie

Er wordt gedanst in een kring of in paren, voor deelname is dus geen partner of danservaring nodig. Deze introductiecursus bevat 5 lessen van één uur, verdeeld over juli en augustus als volgt:

deel I – onder leiding van Marja Vrind: woensdag 26 juli woensdag 2 augustus van 14.15 tot 15.15

deel II – onder leiding van Anke Meijer woensdag 7 augustus woensdag 15 augustus woensdag 23 augustus van 14.15 tot 15.15

De cursus wordt gegeven in de Concertzaal, Rozensteeg 3, Oosterbeek. Cursusgeld: 13 euro voor deel I, 19 euro voor deel II, 30 euro voor delen I en II. Aanmelding voor deel I of deel II, of delen I èn II per email aan [email protected] of per telefoon 06-15063677 en overmaking van het cursusgeld.

Voor informatie bel Anne van der Weegen 06-15063677. www.tarantellaoosterbeek.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen