Dorpshuis De Poort van Doorwerth krijgt cheque van de Lidl

Foto: Renkum Nieuws

Maandagmiddag kregen medewerkers van dorpshuis de Poort van Doorwerth een mooie cheque van maar liefst €1.000,- uitgereikt van supermarktketen Lidl.

Lidl startte in juni een actie om lokale initiatieven te steunen

Lidl helpt lokaal

Ieder Lidl filiaal kreeg €1.000,- om weg te geven en met ruim 400 filialen is dat een behoorlijk bedrag. In de filialen konden de klanten aangeven welk lokaal project zij vonden dat de cheque goed kon gebruiken. Daar waren zo’n 20 doelen uitgekomen en die waren diverse keren vermeld, ook de Poort.

Zo had een vrijwilligster van de Poort de cheque gevraagd voor de keuken, een ander voor een vrijwilligersfeest en een volgende voor speelgoed voor de kinderen. Dus welke suggestie had nu gewonnen?

Keuken

Volgens Stefan van de Lidl maakt dat niet uit, de Poort had gewoon gewonnen dus dat mogen ze zelf weten. Moeilijk? Nee hoor. De gezellige vrijwilligers van de Poort vonden de keuken allemaal wel het beste doel voor de cheque.

“Er wordt hier heel wat gekookt hoor. Soms wel voor 30 personen!” zegt één van hen: “Daarom komen we ook zo vaak bij jullie de boodschappen doen!”

Dat maakt deze actie van de Lidl helemaal geslaagd: “We willen graag dat onze eigen klanten profiteren van onze acties. En als de buurtbewoners er blij van worden, draagt Lidl graag een steentje bij!” Aldus de supermarktketen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen