Vriendschapsnetwerk voor weduwen & weduwnaars

Foto: actief4weduwe

Onlangs is de website Actief4weduwe online gegaan. Dit vriendschapsnetwerk is opgezet om weduwen & weduwnaars met elkaar in contact te brengen.

Mannen en vrouwen, die een maatje of vriendschap zoeken om er SAMEN op uit te gaan. Elkaar over de streep te trekken om deel te nemen aan een activiteit, en weten dat u niet de enige bent, die haar/zijn partner is verloren.

Voelen en ervaren dat u niet alleen staat

Dit initiatief biedt u de mogelijkheid, om na inschrijving, onbeperkt mailcontact met elkaar te leggen. Maar u kunt ook afspraken maken om samen iets te ondernemen op een stille zondag, een feestdag of een mooie zomeravond. Elkaar stimuleren en activeren, elkaar op ideeën brengen, samen herinneringen ophalen met een lach en een traan. En voelen en ervaren dat u niet alleen staat.

De initiatiefneemster is al op jonge leeftijd weduwe geworden. Ze bleef alleen achter met twee jonge kinderen. Daarom weet ze ook goed wat het is, wanneer je alleen achterblijft. Hoe dat voelt en wat je mist. Dat je leven niet meer hetzelfde wordt en anders in moet gaan delen. Haar lijfspreuk is Carpe Diem!

14 Dagen gratis proberen

Graag wil ze lotgenoten met elkaar in contact brengen, op een ontspannen laagdrempelige manier, zonder tijdsdruk te ervaren, die allen op zoek zijn naar een maatje. Hopelijk vindt u via deze site weer een stuk positieve aanvulling in uw leven.

Probeer nu gratis het lidmaatschap voor het vriendschapsnetwerk voor 14 dagen, aanbieding geldt tot 1 maart 2016

Website: www.actief4weduwe.nl

Voor vragen, kunt u ons mailen: [email protected]

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen