Sponsor de toekomst van ontmoetingscentrum de Poort van Doorwerth

Foto: Poort van Doorwerth

Al lange tijd rommelt het in Doorwerth. Het centrumplan heeft de gemoederen aardig in beweging gezet. Maar wat er in de toekomst precies gaat gebeuren is onduidelijk.

Een onderdeel van het centrumplan is het Leer en Ontmoeting Centrum waar commerciële partijen en Non profit samen onder één dak worden gebracht.

Non-profit

De Poort van Doorwerth is deze Non-Profit partij en is geheel afhankelijk van verdiensten die opgehaald worden uit verhuur en consumpties. De stichting draait volledig op vrijwilligers en ontvangt geen subsidies.

Om toch een partij te blijven in het op handen zijnde LOC start de poort op 14 april het ‘Sponsor de Toekomst jaar’.

Een jaar met allerlei acties gericht op fondsenwerving voor o.a. de verhuizing naar het LOC en aankleding van de eigen ruimtes. Op zaterdag 14 april om 14.00 gaat het jaarprogramma van start!

Open inloop

14.00 -17.00 uur: Een gezellig middag programma met o.a.

  • Loterij waar mooie prijzen te winnen zijn
  • Goochelaar Leando
  • Accordeonist
  • Oud Hollandse spelletjes en nog veel meer voor jong en oud –
  • En natuurlijk lekker hapjes en drankjes

Verder wordt er tijdens het middagprogramma de aftrap gedaan voor de actie een ‘Ton voor een Ton’. Voor stichtingen is het mogelijk oude munten van voor de euro in te leveren en je wordt gevraagd dan ook eens te snuffelen in lades en oude guldens en vakantie munten te storten in de ton!!

Na het sponsor jaar wordt de ton geopend en alles ingeleverd. Dit alles doet de Poort van Doorwerth om het financieel mogelijk te maken dat de poort blijft bestaan!

Verrassing Open Tafel Buffet

17.30 – 19.00 uur: Vanaf 17.00 kunt u aanschuiven voor een heerlijk verzorgd buffet. De kosten hiervoor zijn minimaal € 22,50 p.p. U mag, natuurlijk ook iets meer doneren…

Reserveren kan tot en met 12 april. U dient vooraf aan te melden en te betalen bij de Poort. Dit is tevens de bevestiging van uw reservering!

Feestavond Lekker Hollands

20.00 – 01.00 uur: Open inloop Om 20.00 uur start de feestavond met Hollandse muziek die gesponsord wordt door Harry Klein. Lekkere hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar via muntjes.De toegang is gratis.

Gedurende de avond is er een spannende veiling waar er prachtige prijzen te winnen zijn. Een gezellige avond voor iedereen!

Kortom een geweldig aftrap van het jaar van de toekomst voor de poort van Doorwerth!

Lees ook: Het belang van dorpshuis De Poort van Doorwerth

toekomst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen