Bernard Fransen wordt de nieuwe directeur van De Connectie

Foto: De Connectie

Met ingang van 1 juli 2018 heeft De Connectie een nieuwe directeur. Bernard Fransen (46) volgt Monique Thomas op die de afgelopen twee jaar interim-directeur is geweest.

Bernard Fransen heeft verschillende managementfuncties bekleed en ruime ervaring in de non-profitsector.

Ruime ervaring

Op dit moment is hij werkzaam voor de gemeente Ede als directeur Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Naast deze functie is hij loco-gemeentesecretaris in Ede en Algemeen Commandant Bevolkingszorg (ACBz).

Fransen: “Ik heb zin om aan de slag te gaan bij De Connectie. Een nieuwe organisatie waar de basis is gelegd. Samen met de medewerkers ligt de uitdaging om verder te bouwen aan de organisatie. Met de juiste diensten tegen een goede prijs moet De Connectie de vanzelfsprekende partner worden in bedrijfsvoering voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden.”

Bestuur

Het bestuur van De Connectie wordt gevormd door Martijn Leisink van de gemeente Arnhem, Erik Heinrich van de gemeente Renkum en Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden.

“We zijn verheugd met de komst van Bernard Fransen. Met zijn ruime managementervaring binnen de overheid hebben wij het vertrouwen in de doorontwikkeling van De Connectie.”

Met de benoeming per 1 juli van Bernard Fransen komt een eind aan de interim benoeming van Monique Thomas. Bestuursvoorzitter Heinrich: “Het bestuur bedankt Monique voor haar inzet en inspanning die hebben geleid tot de totstandkoming en start van De Connectie.”

Over De Connectie

De Connectie is een bedrijfsvoeringsorganisatie die taken op het gebied van onder meer ICT, Administratie & beheer en Facilitaire zaken uitvoert voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden.

De Connectie doet dat op een efficiënte manier waardoor gemeenten hun primaire taken uit kunnen voeren tegen lagere kosten met behoud van kwaliteit. Het bedrijf telt ongeveer 400 professionals.

De gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden zijn eigenaar van De Connectie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen