Buurtvolleybaltoernooi 2016 bij Nuovo

Foto: Nuovo

Op zaterdag 30 april 2016 organiseert Volleybalvereniging Nuovo al weer voor de derde keer het buurtvolleybaltoernooi voor iedereen in de gemeente Renkum. Met het toernooi sluiten we het zaalseizoen feestelijk af.

Doe ook mee met een team uit je buurt, vriendengroep, familie of bedrijf en schrijf je in via de website van Nuovo! Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. In een team mogen maximaal 2 actief spelende volleyballers zitten; zo blijft het ook voor minder geoefende spelers leuk om mee te doen.

Nog nooit gevolleybald? Geeft niets

Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid en speelplezier staat voorop. Mocht het niet lukken om een heel team te vinden dan kun je dat doorgeven. Misschien kunnen wij nog iets betekenen.

Het toernooi is in de sporthal van Doorwerth en is van 10.00 uur tot ca. 14.00 uur. Deelname is gratis. Voor deelnemers aan het toernooi geldt dat ze vanaf het buurtvolleybaltoernooi tot het einde van het zaalseizoen (begin juni) gratis mogen meetrainen bij Nuovo.

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 23 april door het formulier in te vullen op de website (http://www.nuovovolleybal.nl/zaaltoernooien.html) of een mail te sturen aan [email protected] met de naam van het team en de contactgegevens (mail/telefoonnummer).

Meer informatie?

Bel of mail met Désirée Post, t (06) 25365097, e-mail [email protected]

Buurtvolleybaltoernooi

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen