Veiligheidswaarschuwing: Dop AH Vloeibare Ontstopper sluit niet goed

Foto: AH

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de dop van de fles AH Vloeibare Ontstopper mogelijk niet goed sluit. Als gevolg hiervan kan vloeistof uit de fles komen.

Ook is het mogelijk dat de kindveilige sluiting daardoor niet goed werkt. Er bestaat nu een risico om in contact te komen met de bijtende vloeistof.

Aankoopbedrag retour

Als je de betreffende ontstopper op voorraad hebt, dan word je dringend aangeraden dit direct buiten bereik van kinderen op te slaan. Je kunt het product terugbrengen naar de winkel, waar je het aankoopbedrag retour krijgt.

De fles kan tijdens vervoer echter gaan lekken, en Albert Heijn adviseert dan ook om de fles eerst te legen in de afvoer en de afvoer goed door te spoelen, of om de dop stevig aan te draaien.

Mocht je in contact gekomen zijn met de vloeistof, spoel de huid dan goed en lees de veiligheidsinstructies op het etiket.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kun je contact opnemen met de Albert Heijn Klantenservice via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Ontstopper

Bron: Albert Heijn, 8 juni 2018

article
37945
Veiligheidswaarschuwing: Dop AH Vloeibare Ontstopper sluit niet goed
Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de dop van de fles AH Vloeibare Ontstopper mogelijk niet
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/37945/veiligheidswaarschuwing-dop-ah-vloeibare-ontstopper-sluit-niet-goed/
2018-06-08T21:21:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/06/08211950/ah_vloeibare-ontstopper-2.jpg
Algemeen, productwaarschuwing, Renkum.Nieuws
Nieuws