Toch vertraging herinrichting Weverstraat Oosterbeek

Foto: Renkum Nieuws

Ondanks een strakke planning en de afspraken over de tijdsduur van de werkzaamheden voor de herinrichting van de Weverstraat in Oosterbeek, heeft het werk vertraging opgelopen.

Boosdoener is de oude waterleiding.

Oud leidingwerk

In maart dit jaar werden de oude gas- en waterleidingen vervangen. Bij deze werkzaamheden is het niet gelukt om de oude waterleidingen te verwijderen, iets wat nu tijdens de werkzaamheden van aannemer van Verseveld moet gebeuren.

Hierdoor lopen de werkzaamheden voor de aannemer vertraging op omdat hij minder efficiënt kan werken.

Bereikbaar

De Poststraat en een deel van de Van Toulon van der Koogweg zijn alweer enige tijd open. Ook de werkzaamheden op de kruising Annastraat en Weverstraat zijn deels klaar.

Planning en bereikbaarheid

  • De Weverstraat gaat op vrijdag 27 juli open. Vanaf dat moment is de Weverstraat en de Van Toulon van der Koogweg bereikbaar voor al het doorgaande verkeer.
  • Tot 27 juli is de Weverstraat, vanaf de Annastraat tot aan de Cornelis Koningstraat, bereikbaar voor bestemmingsverkeer via de route: Pietersbergseweg-Overzicht-Jagerspad-Annastraat. Je vindt deze route ook op renkum.nl/weverstraat en in de app ‘Werk in de Werverstraat’.
  • Van 30 juli tot en met 31 augustus zijn er nog afrondende werkzaamheden.
  • De Weverstraat en aanliggende straten waar werkzaamheden worden uitgevoerd, zijn voor de Airborne Wandeltocht opgeruimd en liggen er representatief bij.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen