Jaarlijkse zomermarkt in Vilente’s woonzorgcentrum Het Beekdal

Foto: Vilente

Het is weer bijna tijd voor de gezellige, jaarlijkse zomermarkt van Vilente in Het Beekdal. ”Iedereen is van harte welkom bij ons woonzorgcentrum.”

“Dit jaar willen we met de opbrengst de inrichting van ons nieuwe tuinprieel realiseren’’, vertelt Lorissa Haan-Vermeer, coördinator welzijn.

Rommelmarkt en…

Voor de bezoekers is er van alles te doen. Er is een rommelmarkt waar bezoekers van alles kunnen vinden. Ook zijn er diverse lekkernijen zoals koffie met cake, broodjes worst en hamburgers te koop.

“Bij het rad van avontuur en enveloppenkraam zijn er mooie prijzen te winnen die door ondernemers uit Heelsum en Renkum zijn geschonken. Waar wij heel blij mee zijn!’’, zegt Lorissa.

De zomermarkt wordt jaarlijks druk bezocht. Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers kijken er elk jaar weer naar uit.

Prieel

“Dit jaar hebben wij een mooi doel. Voor de bewoners van Het Beekdal realiseert de vriendenstichting een mooi prieel die we natuurlijk gezellig willen inrichten.”

“Hiervoor zijn er bijvoorbeeld mooie stoelen en kleurrijke kussens nodig zodat het voor de bewoners een fijne plek wordt om te ontspannen. Wij hopen dan ook op een grote opkomst.’’

De toegang is gratis op zaterdag 30 juni van 11.00 tot 15.00 uur. Woonzorgcentrum Het Beekdal is te vinden aan de Utrechtseweg 60 in Heelsum. Meer informatie over de voorjaarsmarkt is te verkrijgen bij Lorissa Haan-Vermeer, telefoonnummer 06-29302923 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen