Prijswinnaars teken- en gedichtenwedstrijd Airborneschool Heelsum

Foto: AW

Ieder jaar wordt in juni de teken- en gedichtenwedstrijd georganiseerd. Dit jaar hebben de leerlingen uit groep 7 van de Airborneschool in Heelsum deelgenomen aan het jeugdproject met betrekking tot de Airborneherdenkingen.

Dit project is op 22 juni gestart met mevrouw Bouhuijs die haar ervaringen uit de tijd van de Airborne heeft verteld aan groep 7.

Workshop

Op basis van haar verhalen volgden de leerlingen vervolgens een workshop over het maken van gedichten en een tekenworkshop. Daarna hebben de kinderen een tekening of gedicht gemaakt.

Op donderdag 28 juni heeft de prijsuitreiking van het beste gedicht en de beste tekeningen plaatsgevonden in de Airborneschool in Heelsum.

Winnaars

De prijswinnaar van de gedichtenwedstrijd is Cate van Oosterveld.

De prijswinnaars van de tekenwedstrijd zijn:

  1. Guy Willemsen,
  2. Bo Hendriksen,
  3. Jelle van der Wal.

Alle kinderen van groep 7 kregen van de gemeente een rugzakje met inhoud en de Airborne Wandeltocht heeft gezorgd voor een startkaart voor de wandeltocht voor ieder kind en de meester.

Foto

De prijswinnaars met uiterst links Anja van Holland (coördinator jeugdkerngroep Airborne Wandeltocht), bijna helemaal rechts mevrouw Bouhuijs in het midden Wilma Luckel (voorzitter Airborne Wandeltocht) en tussen hen in, de winnaars.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen