Hond uit Heteren gaat op avontuur dat eindigt in Doorwerth

Foto: Dierenambulance Nederrijn @Facebook

In de vroege uurtjes van woensdagnacht werd er een loslopende hond gezien in Doorwerth. Medewerkers van de Dierenambulance Nederrijn probeerde het dier te vangen.

Maar blijkbaar was het avontuur niet zo grappig meer: angstig en uitgeput wist hij toch uit de buurt te blijven van de medewerkers.

Hulptroepen

Het was duidelijk dat het arme dier het allemaal niet meer leuk vond maar hij bleef ontsnappen, zelfs toen de politieagenten uit Renkum de dierenambulancemedewerkers kwamen helpen.

Terwijl de hond door de bossen en de weilanden liep, lieten ze hem niet uit het zicht verdwijnen. Toen hij dreigde de N225 op te gaan, werd hij toch ingesloten en gaf de hond zich over.

De Rijn

Na controle bleek het dier geen chip te hebben, daarom werd hij naar het asiel gebracht. Maar even daarna werd de Dierenambulance gebeld, of men zijn hond misschien gezien had, vroeg een bezorgde man.

De verbazing was groot toen deze beller vanuit Heteren contact opnam, de beller was net zo verbaasd om te horen dat zijn hond in Doorwerth werd aangetroffen!

Hoe het avontuurlijke dier de Rijn is overgestoken weet niemand maar gelukkig is hij nu, dankzij de inzet van de Dierenambulance en de politie, weer thuis.

article
39436
Hond uit Heteren gaat op avontuur dat eindigt in Doorwerth
In de vroege uurtjes van woensdagnacht werd er een loslopende hond gezien in Doorwerth. Medewerkers
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/39436/hond-uit-heteren-gaat-op-avontuur-dat-eindigt-in-doorwerth/
2018-08-09T09:21:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/08/09091853/Hond-heteren.jpg
dierenambulance Nederrijn, Doorwerth, Heteren, hond, politie Renkum, Renkum Nieuws, weggelopen
Nieuws