De Renkumse VrijMiBo, Tijd voor Leuk met Sun Inside

Addo, Marlon en Sander
Addo, Marlon en Sander
Foto: Sun Inside

In juli was er geen Tijd voor Leuk VrijMiBo, dat was dus even niet leuk en om dat goed te maken, komt aanstaande vrijdag The Sun Inside muzikaal het plein opleuken.

Hoe leuk wil je het hebben?

Sun Inside

Het Renkumse Sun Inside bestaat uit Sander Eggen die de gitaar bespeelt, Addo en Marlon Kruizinga, vader en zoon, die de zang voor hun rekening nemen.

Sander is een begaafd gitarist die ook gitaarles geeft in Heelsum. Addo Kruizinga is een bekende zanger en acteur, vooral van diverse musicals in binnen- en buitenland. Sinds een paar jaar geeft hij ook zangles in Renkum.

Marlon heeft talenten van zijn vader geërfd, zoals zijn prachtige stem en heeft zijn eigen talenten ontwikkeld, zo schrijft hij zelf nummers.

Generatie-overstijgende ontdekkingsreis

Een generatie-overstijgende ontdekkingsreis noemen ze hun eigen repertoire. Akoestische gitaar met meerstemmige zang die je langs Bowie, Eels en Extreme tot the Westcoast sound voert.

Dat het wel snor zit met de sound van deze drie heren, zie je op onderstaande video van de Veluwezoom In Beeld die hen filmde tijdens Muziek bij de Buren afgelopen december in Wageningen, ze speelden daar Dust in the Wind van Kansas. Sun Inside begint op 08:06 minuten.

Vrijdagmiddag 17 augustus spelen zij tijdens de VrijMiBo van 17:00-19:00 uur op het Dorpsplein in Renkum. De Bitterballen zijn van Renkum Leeft, de drankjes voor jezelf via LuZoNa lunchroom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen