Woningaanbod: de Beethovenlaan 126 in Doorwerth

Deze clusterwoning van het grote type is gelegen op een kindvriendelijk pleintje in het centrum van Doorwerth. In de directe buurt zijn zoveel de basisscholen als de middelbare school te vinden. Ook het winkelcentrum is op loopafstand. Doorwerth staat bekend om zijn mooie natuur in de omgeving. Zowel de bossen, de heide als de uiterwaarden zijn op loop of fietsafstand.

De clusterwoningen kenmerken zich door de hoeveelheid ruimte en een gunstige ligging op een kindvriendelijk pleintje. Vanuit de keuken is het gehele pleintje te overzien, ideaal om de kinderen in de gaten te kunnen houden tijdens het koken.

Indeling

Deze clusterwoning is van het grotere type en heeft 5 slaapkamers en een garage. De twee tuinkamers op de benedenverdieping liggen gelijkvloers met de tuin die op het zuidoosten is gelegen. Op deze verdieping is ook de garage en een douche met toilet. De tuinkamers hebben rolluiken zodat die goed te verduisteren zijn.

De woonkamer en de keuken bevinden zich op de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook een studeergedeelte op een podium en een ander separaat toilet.

De woonkamer heeft een ruim balkon aan de voorzijde. Dit is de west kant en hier en voor het raam van de keuken zijn zonneschermen gemonteerd.

Op de bovenste verdieping liggen 3 slaapkamers en een kleine kamer, welke met gemak bij de ouderlijke slaapkamer betrokken kan worden. Tevens bevinden zich hier ook 2 badkamers die ook gemakkelijk tot 1 gemaakt kunnen worden.

Aan de voorzijde vind men op deze verdieping eveneens een balkon.

Aan de voorzijde van de woning is tevens een carport geplaatst waardoor de garage nu in gebruik is genomen als werkplaats/hobbyruimte.

Vraagprijs € 287.000,– k.k.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen kunt u kijken op degelderschemakelaar.nl

De Geldersche Makelaar BV
Richtersweg 368
6865GV Doorwerth
0317-844639
[email protected]

Verkocht onder voorbehoud!

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden