Drie dagen Fashion Outlet Sales in MFC Doelum

Foto: First in Line

Steeds meer mensen weten Doelum in Renkum te vinden om hun evenement te houden. Zo ook Willeke Pijfers die met haar Fashion Outlet Sales in oktober naar het MFC komt.

Drie dagen en als het goed loopt, komt ze zeker terug.

Mooi

“Zeker.” zegt Willeke “Wat een mooie ruimte heeft Doelum. Ik vind het leuk hier naar toe te komen en hoop op een succes!”

Willeke heeft door haar langdurige werk binnen de mode in Nederland uitstekende contacten op gedaan. Daardoor weet zij steeds de hand te leggen op bijvoorbeeld collecties van vorig jaar en geannuleerde orders van kleding die al wel gefabriceerd is.

Maar ook sample kleding. Willeke legt uit: “Dit is kleding die gemaakt is om te promoten bij winkeliers en andere afnemers. De kleding is van dezelfde kwaliteit als die in de winkel ligt maar wordt nooit verkocht.”

Nieuw seizoen

Het is bij iedere kledingwinkel wel zo; het wordt zomer, zomerkleding de schappen in, na een tijd de uitverkoop in en uiteindelijk verdwijnt het de winkel uit. Geen zomer meer, dus de wintercollectie heeft zijn entree gemaakt.

De kleding die niet verkocht is, koopt Willeke op, voor een leuke prijs want, zo verteld ze: “Een jas van Josephine die tijdens het seizoen in winkels voor tussen de €159,- en €198,- verkocht wordt, kan ik aanbieden voor €25,-.”

De kleding bewaard ze wel een seizoen, want natuurlijk heeft ze nu nu herfst en winterkleding bij zich.

Naast het merk Josephine, is er onder andere kleding te vinden van Juffrouw Jansen, Folli Di Gardo en Plus Size. “Voor mannen, vrouwen én kinderen. In alle maten, en dus ook Plus-size!” benadrukt ze.

Dat wordt leuk winkelen op:

  • Donderdag 18 oktober van 17:00 tot 21:00 uur
  • Vrijdag 19 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag 20 oktober 10:00 tot 15:00 uur

fashion outlet

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen