Scouting Emmagroep Renkum brengt kerstsfeer in ONO

Foto: Scouting Emmagroep

Het is een gouden combinatie: kinderen en ouderen. Vandaar dat het een ware traditie is geworden voor de Bevers van Scouting Emmagroep Renkum om Kerststukjes te maken onder het toeziend oog van de bewoners van verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord.

Op zaterdag 8 december was de jongste ledengroep van Scouting Emmagroep Renkum op locatie om deze traditie in ere te houden.

Bloemschikkende Bevers

Terwijl de kinderen bezig waren met het opbouwen van een eigen kerststuk, druppelden de bewoners van ONO binnen en werden in een kring om de Bevers heen geplaatst. Complimenten, knuffels en handjes werden gegeven door de mensen die zichtbaar genoten van ‘die kleintjes die zo hard aan het werk zijn’.

Waar blijkt dat de ene Bever het bloemschikken in de vingers heeft, werd er ook gelachen om de nonchalance waarop een andere Bever zijn Kerststuk vult. Maar de resultaten mogen er zeker wezen!

Samen zingen

Om het Kerstgevoel compleet te maken werden samen de leukste en mooiste kerstliedjes gezongen. Elke aanwezige bewoner van ONO kreeg een prachtig Kerststuk uitgereikt door één van de kinderen. Enkele kinderen gingen even mee naar de huiskamers op verschillende afdelingen om daar hun pas gemaakte stukken te plaatsen.

Ter afsluiting was er een kleinigheidje voor elke Bever, namens de organisatie van ONO.

article
43892
Scouting Emmagroep Renkum brengt kerstsfeer in ONO
Het is een gouden combinatie: kinderen en ouderen. Vandaar dat het een ware traditie is
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/43892/scouting-emmagroep-renkum-brengt-kerstsfeer-in-ono/
2018-12-09T10:00:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/12/09223127/IMG_20181208_103500689-915x518.jpg
bevers, kerst, kerststukken, ONO, Oranje Nassau's Oord, Renkum Nieuws, Scouting Emmagroep Renkum
Nieuws, Zorg