Kom werken bij de leukste familie van Heelsum

Schut Papier in beweging
Foto: Schut Papier

Schut Papier zoekt twee sociale collega’s die het leuk vinden om binnen een klein familiebedrijf te komen werken waar een goede sfeer hangt en iedereen meewerkt om onze mooie producten te maken én bij de klant te leveren.

Advertentie

Schut Papier bestaat 400 jaar en dat is vorig jaar uitgebreid gevierd met medewerkers, klanten en omwonenden. Er werken veel lokale medewerkers bij Schut Papier, soms al generaties lang.

Toch is Schut niet stoffig: we maken steeds meer papier soorten die passen binnen de circulaire economie: papiersoorten gemaakt van afval van andere ondernemers. Denk hierbij aan papier gemaakt van jeans, van tomaten en paprikavezel en cacao schillen bijvoorbeeld.

In Heelsum zijn ca. 40 mensen werkzaam. Wij zoeken 2 nieuwe medewerkers die de familie komt versterken!

Allround onderhoudsmonteur (dagdienst)

De allround monteur zoekt naar storingen in onze machines en voert nood- en herstel-werkzaamheden aan onze uitgebreide machinepark. waar Als je houdt van de combinatie van zowel oude als de nieuwste nieuwe technieken, dan zit je hier goed.
Je bent als allround monteur weliswaar gefocust op de uitvoering van de mechanische werkzaamheden maar kunt ook eenvoudige storingen op elektrotechnisch vlak oplossen.

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting algemene mechanische techniek/onderhoudsmonteur industrie op niveau 3. Daarnaast heb je een basiscursus elektrisch schakelen én nen 1010 en 3140 nodig om hier veilig te kunnen werken. Daarnaast heb je drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke werkomgeving- en functie.

Snijder (tweeploegendienst)

De snijder werkt aan een snijmachine en zorgt dat ons papier op de juiste formaten wordt gesneden. Je leert de kneepjes van het vak aan de machine en voelt je echt verantwoordelijk voor de afwerking van onze mooie producten.

Je bent positief is en gaat niet bij de pakken neer zitten bij tegenslag, je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig werken. Tot slot lever je een positieve bijdrage aan de werksfeer!

Reacties

Voor de uitgebreide tekst van de vacatures kijk je op onze website: schutpapier.com. Alvast bedankt voor de belangstelling in Schut Papier!

'
article
45483
Kom werken bij de leukste familie van Heelsum
Schut Papier zoekt twee sociale collega’s die het leuk vinden om binnen een klein familiebedrijf
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/45483/kom-werken-bij-de-leukste-familie-van-heelsum/
2019-02-08T14:56:59+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2019/02/07100031/Schut-papier-zwart-wit.jpg
allround onderhoudsmonteur, Heelsum, Papierfabriek Schut, Renkum Nieuws, Schut Papier, snijder, snijder vacature schut papier, vacature, werk
Nieuws