Wie heeft de Mooiste Hond in de gemeente Renkum

Foto: Screen Mooiste Hond

Wie heeft de Mooiste Hond van Nederland? Vijf honden uit de gemeente Renkum dingen mee (en hun baasjes natuurlijk) met deze verkiezing die voor de 3e keer gehouden wordt.

Vijf Renkumse baasjes zijn zo trots op hun viervoeter dat ze hun trouwe vriend hebben opgegeven voor de Mooiste Hond van Nederland.

Gemeente, provincie en landelijke winnaars

De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

Stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 12 maart. Op vrijdag 15 maart worden de gemeente en provinciewinnaars bekend gemaakt. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen. Onder de stemmers worden 10 sets van 2 VIP-kaarten voor Animal Event verloot.

Mooiste hond van Renkum

Wie de mooiste hond van de gemeente Renkum wordt, gaat tussen vijf honden: Anouk, Fleur en Gabe uit Doorwerth, Camouflage uit Heelsum en Lola uit Heveadorp. Wie vind jij de mooiste? Je kunt hier stemmen, kies de gemeente, klik op het plaatje van de hond die jij de leukste vindt en stem. Let op: je moet 18 zijn om te mogen stemmen!

Bij voldoende stemmen, kan één van de honden doorgaan naar de volgende stap: de provinciale verkiezing en vandaar uit, kan een Renkumse hond maar zo de mooiste van Nederland worden!

Animal Event

De verkiezing van de Mooiste Hond 2019 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 5 mei afgesloten met een spannende finale. Alle gemeente winnaars kunnen tijdens Animal Event op 3, 4 en 5 mei hun certificaat ophalen in de stand van Farm Food, ze ontvangen één gratis toegangskaart voor het evenement.

Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijdens Animal Event op zondag 5 mei. Honden die bij de provincie verkiezing tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op zondag 5 mei.

De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 5 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen