Uniek Bruidsevenement in De Buunderkamp: Walking Wedding Fair

Foto:

Heb je trouwplannen? Bij het Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp zal een heel bijzonder bruidsevenement plaatsvinden, de Walking Wedding Fair.

De fair is zondag 14 april van 11:00 tot 14:00 uur

In het bos, achter het hotel is een wandelroute van ongeveer 2,5 kilometer. Toekomstige bruidsparen kunnen terecht bij ruim 25 trouwbranche leveranciers die vol enthousiasme klaar staan om te informeren en inspireren.

Ludiek

Hapjes & Drankjes, entertainment, muziek en een roofvogelshow zijn slechts enkele van de zintuigprikkelende onderdelen tijdens de Walking Wedding Fair. Nooit eerder is er op deze ludieke wijze een bruidsbeurs georganiseerd.

Hotel De Buunderkamp beschikt over ruim 20ha bos achter het hotel. Dus tijdens de wandelroute maak je niet alleen kennis met de leukste trouwbranche leveranciers, maar kan er ook gelijk een plekje uitgekozen worden waar toekomstige bruidsparen het jawoord kunnen geven. Het gehele bos is hiervoor namelijk toegankelijk.

Je vindt het hotel aan de Buunderkamp 8, in Wolfheze

'
article
47091
Uniek Bruidsevenement in De Buunderkamp: Walking Wedding Fair
Heb je trouwplannen? Bij het Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp zal een heel bijzonder bruidsevenement plaatsvinden,
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/47091/uniek-bruidsevenement-in-de-buunderkamp-walking-wedding-fair/
2019-04-02T11:26:17+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2019/03/29111113/walking-ewdding-Facebook-foto-002.jpg
bruid, bruidegom, bruidsevenement, De Buunderkamp, festival bruiloft, Renkum Nieuws, trouwen, trouwen in het bos
Nieuws, Uit