Of je haar nu geknipt, gekruld of gekleurd moet worden: kapsalon A for you

Anette in de salon
Foto: Renkum Nieuws

Anette van Bindsbergen wilde altijd al kapster worden, al vanaf jonge leeftijd hadden haren en kapsels haar belangstelling. Zo’n drie jaar geleden startte ze haar eigen kapsalon in Doorwerth.

Partnercontent

In winkelcentrum de Weerd: kapsalon A for you, want Anette knipt en kapt iedereen; vrouwen, mannen én kinderen.

Ruime salon

Ze heeft het erg naar haar zin in de ruime salon en voelt zich prima op haar plek tussen de andere winkeliers in het centrum. Hiervoor werkte ze in een kapsalon in Wageningen maar voor zichzelf beginnen, dat wilde ze altijd wel en toen de kans zich voordeed, zei ze haar baan op en kwam de Renkumse naar Doorwerth haar eigen salon runnen.

“ik werk vooral op afspraak,” vertelt Anette “Maar iedereen kan ook gewoon binnenlopen. Als er op dat moment ruimte is, kan ik meteen een nieuw kapsel knippen.”

Make-up

Bij haar kappersopleiding leerde Anette meer dan haren verzorgen. Zo hebben wenkbrauwen en wimpers geen geheimen voor haar en kunnen in elke gewenste vorm en kleur gebracht worden. Ook make-up behoorde bij de opleiding. Een toekomstige bruid kan helemaal mooi opgemaakt worden voor haar grote dag.

“Maar ook iemand die naar een feest gaat er goed voor de dag wil komen hoor.” zegt Anette. De kleding zul je zelf uit moeten zoeken maar bij Kapsalon4you wordt alles boven de schouders goed verzorgd en feestelijk opgemaakt.

Kleuren

Anette geniet van haar werk maar het kleuren van haren vindt ze misschien wel het leukst,Niet alleen in de gewone haarkleuren, ook de modernere kleuren zoals die tegenwoordig vaker toegepast worden, zoals roze, paars of blauw.

De lijn van haarproducten die in de salon gebruikt worden zijn van Matrix. Zowel voor de verzorging als de styling. Dat ze tegenwoordig ook de apartere haarkleuren in hun assortiment hebben zitten vindt Anette een enorm voordeel. “Ik ken de producten goed en ik vind ze geweldig, zowel voor de verzorging als het kleuren van haar. Ik heb echt volste vertrouwen in dit product.”

Een cliënt wil graag een mooie kleur en Anette wil graag dat dit op een goede manier gebeurt en dan is het product belangrijk.

“Matrix heeft twee lijnen in de verzorgingsproducten: Total Resuts en Biolage. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De Biolage haarproducten zijn geheel parabenenvrij en de verpakking bestaat voor minimaal de helft uit gerecycled materiaal.”

Of je haar dus geknipt, gekapt of gekleurd moet worden, bij kapsalon A for you kan het allemaal met de beste producten en een kapster die doet wat ze leuk vindt.

A for You
Klik op de afbeelding om naar de website te gaan
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden