Lions Club Renkum Airborne is jarig en gaat trakteren

Foto: Lions Club Renkum Airborne

Lions Club Renkum Airborne bestaat 30 jaar! Als eerste dames Lionsclub van Nederland zetten zij zich al drie decennia met enthousiasme en succes in voor de samenleving onder het Lionsmotto: we serve.

En wie jarig is …. trakteert!

Lustrumproject

Uit alle jaren fondsenwervingsacties heeft de Lions Club een bedrag van €15.000,- bij elkaar gespaard dat ze beschikbaar willen stellen voor een speciaal Lustrumproject. Zij nodigen daarom iedereen in de gemeente Renkum – personen, verenigingen, clubs en instellingen – uit om een projectvoorstel bij hen in te dienen.

Uit de inzendingen zullen ze een winnaar selecteren die in november de cheque met het bedrag overhandigd krijgt.

Heb je een concreet idee hoe je je eigen straat, wijk of dorp mooier kunt maken? Ontbreekt er iets dat van grote waarde en betekenis kan zijn voor jouw dorp? Heb je met je club of zelf een mooi idee waarvoor geld nodig is? Dit is je kans: doe mee en stuur voor 1 juli 2019 een projectvoorstel in.

Het ideale Lustrumproject is:

  • Een concreet en afgebakend project tussen € 0 en €15.000,- dat kan worden gerealiseerd met het ingediende bedrag
  • Van blijvende toegevoegde waarde voor de lange termijn (minimaal 5 jaar)
  • Realiseerbaar binnen 2 jaar na uitkering van de cheque
  • Tastbaar, toegankelijk en beleefbaar voor zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Renkum
  • Ingediend door personen of instanties, die geen lid zijn of verbonden aan de Lions Club Renkum Airborne
  • Niet voor commerciële doeleinden

Er staat de Lions Club geen vast omlijnde doelgroep voor ogen, dus wees creatief, denk vrij en kom het liefst met een project dat voor zoveel mogelijk mensen in de gemeente Renkum iets kan betekenen. Je kunt tot 1 juli 2019 een project insturen

Alle informatie over het Lustrumproject en deelname is op de website van Lions Club Renkum Airborne te vinden, alsmede digitale formulieren voor de indiening ervan zie: renkumairborne.lions.nl

Ze hopen op een groot aantal projectinzendingen zodat ze in hun Lustrumjaar extra kunnen bijdragen aan de samenleving in de gemeente Renkum!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden