Eerste Renkumse Bloemen- en Plantenmarkt op het Europaplein

Foto: Jpatokal, wikimeida

Een lang gekoesterde wens van ondernemersvereniging Renkum Centrum, om een bloemen- en plantenmarkt te organiseren, gaat in vervulling.

De eerste Renkumse bloemen- en plantenmarkt is binnenkort een feit.

Europaplein

Samen met de plaatselijke bloemen- en plantenwinkels wordt er groots uitgepakt op het Europaplein, om Renkum te voorzien van verse bloemen en tuinplanten. Diverse soorten en bloemen en planten worden aangeboden. Elke ondernemer vanuit zijn eigen herkenbare aanbod, zo is ‘Woon- en tuinwinkel Loenen’ en ‘bij Sjuuls’ vertegenwoordigt.

Naast de plaatselijke bloemen- en plantenwinkels, is ook Osma (Bos-, tuin- en parkmachines) aanwezig, zij presenteren zich met de acculijn van STIHL tuingereedschap.

Landscaping

Verder presenteert ook ‘Connie Landscaping’ zich met haar tuin- en landschapsontwerp. Gé Willemse van stagemanagement verzorgt de muzikale omlijsting.

Connie Ettema van ‘Connie Landscaping’, organiseert ook een prijsvraag. Zij daagt de Renkumers uit om een beplatingsplan van een border te maken en dit ook op de markt daadwerkelijk uit te voeren. Hiervan worden foto’s gemaakt en op Facebook gepresenteert, hier kunnen belangstellenden stemmen. Na de termijn worden de stemmen geteld en heb jij de meeste stemmen, dan ontvang je twee toegangsbewijzen voor ‘de Tuinen van Appeltern’. Voor nog meer tuin-ideeën.

De eerste Renkum bloemen en plantenmarkt vindt plaats op vrijdag 3 mei, van 16:00 t/m 21:00 uur, op het Europaplein in Renkum. De ideale gelegenheid om je tuin, plantenbak en/of woonkamer van plantjes te voorzien. Deze markt kun je niet aan je voorbij laten gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen