Albert Heijn Oosterbeek bijna twee weken dicht voor nieuwe concept

Team Albert Heijn Oosterbeek
Foto: Albert Heijn Oosterbeek

In navolging van de winkel in Renkum, is ook Albert Heijn Oosterbeek begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nog niets van; alles vindt achter de schermen plaats.

Dat verandert op vrijdag 12 juli om 17:00 uur. De winkel gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het nieuwste concept.

Meer vers

In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook komen er meer zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 24 juli om 11:00 uur.

“De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Door een slimme herindeling krijgen we meer ruimte en kunnen we het versaanbod behoorlijk uitbreiden.” vertelt supermarktmanager Ruud Dusault. Wie wil weten hoe de vernieuwde winkel eruit gaat zien, kan een kijkje nemen bij de Albert Heijn in Renkum.

Die supermarkt is al omgebouwd naar het nieuwste concept en heropende woensdag 26 juni. “Tijdens onze sluitingsperiode zijn klanten daar en bij de Albert Heijn aan de Van Lawick van Pabststraat 76 in Arnhem van harte welkom. Die winkels zijn geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen.”

Activiteiten

Ruud Dusault en zijn medewerkers nodigen klanten uit om aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 24 juli om 11:00 uur. Dan zijn er ook activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt.

De verbouwing van Albert Heijn in Oosterbeek maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

'
article
49591
Albert Heijn Oosterbeek bijna twee weken dicht voor nieuwe concept
In navolging van de winkel in Renkum, is ook Albert Heijn Oosterbeek begonnen met de
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/49591/albert-heijn-oosterbeek-bijna-twee-weken-dicht-voor-nieuwe-concept/
2019-07-08T11:00:35+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2019/07/08002517/Albert-Heijn-Oosterbeek.jpg
Albert Heijn, Albert Heijn Oosterbeek, boodschappen, Oosterbeek, Renkum Nieuws
Nieuws