De achtste Kerst & Wild Fair bij Kasteel Doorwerth

Foto: Lionsclub Renkum Airborne

Op 8 december 2019 organiseert Lionsclub Renkum Airborne alweer voor de achtste keer de sfeervolle Kerst- & Wild Fair op het ruige middeleeuwse Kasteel Doorwerth.

Met een bezoek aan de Kerst & Wild Fair draagt elke bezoeker bij aan onze goede doelen. Dit jaar zijn dat:

Stichting Opkikker

Deze stichting verzorgt voor kinderen met een chronische of zware ziekte een onvergetelijke dag uit. Dankzij de onvermoeibare en enthousiaste inzet van vrijwilligers van deze stichting, kunnen de kinderen zelf, maar ook hun familieleden genieten van een onbezorgde dag vol activiteiten waar ze altijd al van droomden: blussen bij de brandweer, rondrijden in prachtige auto’s, helikoptervliegen, of een heel mooi werkstuk maken.

We helpen deze stichting graag nog heel veel van deze mooie dagen organiseren. Voor meer informatie: opkikker.nl.

JustDiggit

Deze organisatie huldigt het superpositieve principe dat als we als mensen de aarde kunnen opwarmen, we deze door de natuur een klein zetje te geven ook weer kunnen afkoelen. Door simpelweg sleuven te graven in het landschap kan bij hevige regenval in uitgedroogde gebieden het water een paar dagen worden vastgehouden.

Die paar dagen zijn precies genoeg voor kleine plantjes om te kiemen. Eerst grasjes, dan stuiken en uiteindelijk bomen. Het project waar we aan bijdragen is de hergroening van Tanzania. Voor meer informatie: justdiggit.org

fair

 

Kerst & Wildfair

Bezoekers aan de Kerst & Wild Fair gaan weer genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food, die hen zullen inspireren en verwennen met culinaire lekkernijen, wijnen, mode, sieraden, kunst, wonen en meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast.

Ook kasteelcafé De Zalmen neemt deel aan de fair.

Entreeprijzen aan de kassa: volwassenen €7,50, kinderen tussen 13 en 16: € 2,-, kinderen tot 12 jaar: gratis. Entreeprijzen voorverkoop: volwassenen € 5,- kinderen tussen 13 en 16 jaar € 2,-

Kerst & Wild Fair 8 december 11.00-17.00u Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2 Doorwerth.

Informatie en kaartverkoop via kerst-wildfair.nl Kerst & Wild Fair Lions Club Renkum Airborne

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden