Bibliotheek Veluwezoom gaat stapsgewijs weer open

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Het kabinet gaf 6 mei aan dat bibliotheken weer open mogen. Dat is goed nieuws! Met de nodige aanpassingen en hygiënemaatregelen gaat maandag 18 mei de Bibliotheek Oosterbeek weer gedeeltelijk open en komt er in Renkum een afhaalbieb.

De jeugdBibliotheek in Doorwerth is voorlopig alleen toegankelijk voor scholen. In kleine stapjes wordt de ‘anderhalvemeterbibliotheek’ een feit.

Aangepaste openingstijden bibliotheek Oosterbeek

  • Maandag       09:00 – 18:00 uur
  • Woensdag     09:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag           09:00 – 17:00 uur

Op vertoon van een bibliotheekpas kunnen leden zelf weer boeken komen uitzoeken, terugbrengen en/of reserveringen komen ophalen. Er mag een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen, iedereen moet 1,5 meter afstand van elkaar en van de medewerkers houden en mensen die verkouden of grieperig zijn hebben, mogen de bibliotheek niet bezoeken.

Een tijdschrift lezen, printjes maken, computeren of koffie drinken is voorlopig niet mogelijk en er worden nog geen activiteiten georganiseerd.

Afhaalbieb in Renkum

De Bibliotheek Renkum wordt vanaf 18 mei een afhaalbieb. Op afspraak kunnen leden van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur een boekenpakket komen afhalen. Medewerkers van de bibliotheek nemen de bestellingen telefonisch op 0317-313 223

Meer informatie: bibliotheekveluwezoom.nl/corona

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden