Speeltuin Talud kan straks niet open zonder extra vrijwilligers

Foto: Speeltuin Talud

Speeltuin Talud in Oosterbeek is een speeltuin met meer dan 30 toestellen voor kinderen tot 12 jaar, ze zouden graag opengaan maar dat gaat niet lukken met de huidige vrijwilligers.

Die zijn bijna allemaal 70+ en vallen dus in de risicogroep voor het Coronavirus, zij willen daarom voorlopig liever geen diensten draaien.

Zonder vrijwilligers niet spelen

Zonder vrijwilligers kan de speeltuin niet open en kan er niemand komen spelen terwijl het juist nu belangrijk is dat kinderen er even uit kunnen.

Ze zijn dus op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen (en de kinderen) uit de brand kunnen helpen. Ze zijn zes dagen open van 14.00 uur tot 17.00 uur, op zondag zijn ze gesloten. De werkzaamheden bestaan uit pintransactie’s voor verkoop van ijs, drank of snoep. Het innen van toegangsgelden en betalingen van de contributie. Het inschrijven van nieuwe leden etcetera.

Tijdens de Corona toestanden is het ook het vaker schoonmaken van allerlei gebruikte toestellen, de toiletten enzovoort. Na sluiting het opruimen op het terrein zoals stoelen, zandbak, het schoonmaken van de toiletten.

Kom je helpen? Dan kan ook Speeltuin Talud open. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Johan Jonkers tel. 06-13782937 of [email protected]. Zie ook speeltuintalud.nl of Facebook Speeltuintalud.

Zie ook: Speeltuin Talud in Oosterbeek viert 65-jarig jubileum

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden