Met de GelrePas een dagje uit naar Walibi Holland

Foto: Walibi

De versoepelingen rondom het coronavirus maken het mogelijk om toch dagtochten te organiseren met de GelrePas deze zomer. De dagtochten zijn vanaf maandag 13 juli boeken

Dit doe je bij Betuwe Express. Bel hiervoor naar (0488) 468 680. Je kunt boeken voor meerdere deelnemers. Zij moeten wel allemaal GelrePashouder zijn. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand

Ook voor kinderen tot 4 jaar zonder GelrePas, moet je reserveren en betalen. Geef dan bij het reserveren het GelrePasnummer van één van de ouders door. Je krijgt vervolgens van Betuwe Express een reserveringsbevestiging thuisgestuurd. Hierin staan je opstapplaats en vertrektijd in vermeld.

Ga een dagje naar Walibi Holland

Beleef een onvergetelijke dag in Walibi Holland. Je kunt kiezen uit één van de volgende vertrekdata:

  • dinsdag 28 juli
  • maandag 3 augustus
  • dinsdag 4 augustus
  • maandag 10 augustus
  • dinsdag 11 augustus.

Vergeet je GelrePas niet

Deze moet je laten zien als je de bus instapt. Uw reserveringsbevestiging is je instapkaart. Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de GelrePas(sen) betaalt je de eigen bijdrage van € 10,00 per persoon. aan de chauffeur. Deze prijs is inclusief vervoer, mondkapje en entree.

Wees er snel bij

Want vol is vol! Er is een beperkt aantal bussen. Heb je gereserveerd maar besluit je toch niet mee te gaan? Geef dit dan telefonisch door aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in je plaats mee.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen