Collectanten gezocht voor de Jerome Damey Foundation

Foto: Jerome Damey Foundation

De Jerome Damey Foundation collecteert coronaproof in de week van 10 tot en met 15 mei in de gemeente Renkum uiteraard met inachtneming van 1,5 meter afstand en hygiëne.

Heb je zin en tijd om een uurtje in je eigen wijk te lopen of vind je het leuk om vaker te lopen? Meld je dan aan en help mee met het uitbreiden van de school voor wees- en straatkinderen in Guinee, Afrika.

Jerome Damey Foundation

Guinee, een land met 12,5 miljoen inwoners, wordt gerangschikt als een van de armste en ongeschoolde landen ter wereld. Stichting Jerome Damey streeft ernaar kinderen van de straat te halen en hen toegang te geven tot onderwijs voor een beter leven. Ze hebben een school kunnen bouwen met vier klaslokalen en zorgen momenteel voor 65 kinderen. Hun missie is om onze dienstverlening uit te breiden en zoveel mogelijk kinderen een kans te geven.

De school biedt momenteel basisonderwijs aan en deze kinderen hebben niet of nauwelijks de mogelijkheid om naar de middelbare school te gaan. Daarom willen ze de huidige school uitbreiden om ook secundair onderwijs aan te bieden. Om deze uitbreiding mogelijk te maken, hebben ze je hulp en steun nodig.

Wil je helpen? Neem dan contact op met Gerard Geenacker via 0636148058 of [email protected]

De Jerome Damey Foundation is een Erkend Goed Doel en heeft het CBF Keurmerk