Doe mee met de Burendag en vraag een Oranjefonds vergoeding aan

Foto: Jill Wellington via Pixabay

Burendag en een vergoeding ontvangen? Dat kan! Tijdens Burendag kunnen inwoners met elkaar in contact komen en daarmee met meer plezier in de wijk wonen. Heb jij een leuk idee of activiteit voor jouw buurt? Doe dan mee met Burendag op zaterdag 25 september!

Het aanmelden van een activiteit kan tot en met 15 augustus. Er is een vergoeding van maximaal € 400 mogelijk vanuit het Oranjefonds.

Inspiratie

Op Burendag kan je een aanvraag doen voor een vergoeding of je laten inspireren voor ideeën voor de buurt. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een straatbingo, samen de straat opfleuren, een vogelhuisje maken, samen koffie drinken en onkruid verwijderen of het clubhuis nog gezelliger maken door samen te schilderen.

Hoe kan ik veilig Burendag vieren? Ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten mogelijk. Let wel op de voorschriften vanuit de Rijksoverheid, het RIVM.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen