Senia start nieuwe leesclub in Oosterbeek

Foto: Senia

Oosterbeek – Lezen doe je alleen, maar práten over je leeservaring doe je met anderen. Dat voegt een dimensie toe aan elk boek en aan elk lezersleven.

Senia organiseert om deze reden inspirerende leesclubs, verspreid over het hele land. In zo’n 1400 clubs delen leden hun interesse voor literatuur, filosofie, kunst en geschiedenis. Senia helpt bij het vinden of oprichten van deze clubs en maakt inspirerende leeswijzers om het gesprek met elkaar te verdiepen. In de Bibliotheek Oosterbeek organiseert Senia op maandag 6 september een informatiebijeenkomst om ook hier een of meer nieuwe leesclubs te starten.

Boeken bespreken

De meeste leesclubs lezen zes of zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer het bij elkaar komt: overdag of ‘s avonds, wisselend bij iemand thuis of op een vaste plek, bijvoorbeeld in een bibliotheek, buurthuis of café. Meer informatie over Senia kun je vinden op www.senia.nl.

Geïnteresseerd?

Iedereen die het leuk vindt om boeken te lezen en geïnteresseerd is om aan te sluiten bij een leesclub is van harte welkom op de geheel vrijblijvende en gratis informatiebijeenkomst. Maandag 6 september van 15.00-16.30 uur in de Bibliotheek Oosterbeek. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of door te bellen met Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06-44 29 41 85.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen