Fotowedstrijd 50 jaar Euregio Rijn-Waal: Geef me de vijf(tig)

Foto: Mabel Amber via Pixabay

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd.

De Euregio Rijn-Waal viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Het thema is daarom deze keer “Geef me de vijf(tig)”.

Geef me de vijf(tig)

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema. Dit jaar vragen ze alle hobbyfotografen om te verbeelden, waar zij aan denken bij de woorden “Geef me de vijf(tig)”. Denkt u misschien aan een ronde verjaardag, een gouden huwelijk, een bijzondere ontmoeting of contacten over de grens? Laat het ons weten en zend uw mooiste foto´s in.

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaar samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden met een geldprijs van resp. 200 en 100 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Maximaal 3 foto’s

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal. Iedere deelnemer kan max. drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf.

De foto´s kunnen tot 1 oktober 2021 digitaal naar [email protected] of in een gesloten enveloppe onder vermelding van “Fotowedstrijd” ingestuurd worden naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen